Selecteer een pagina

Oesters om mee te nemen, rechtstreeks uit het water.

Natuurlijk is het ook mogelijk om oesters mee naar huis te nemen. Ieder aantal is mogelijk, kies bijvoorbeeld voor een mix om het verschil te proeven tussen de verschillende oesters. De oesters worden rechtstreeks uit het water gehaald en verpakt in een houten kistje met zeewier bovenop om ze koel te houden. Zo kunt u ze een week bewaren! Eventueel kunt u een bijpassend oestermesje kopen.

Naast oesters kunt u Zeeuwse/Canadese kreeft meenemen. Indien gewenst kunnen wij ze alvast voor u koken. Nog meer om het u voor u aangenaam te maken: oesters belegd met kaas en kruidenboter, startklaar om te gratineren. Bovendien bieden we diepgevroren kreeftensoep en vissoep aan.

Het oesterseizoen loopt van september t/m eind mei. Neem telefonisch contact met ons om te informeren naar de beschikbaarheid.

Kadotip: een kadobon!

Lieve gasten,

Wij zijn genoodzaakt onze proeverij te sluiten, om de gezondheid van onze gasten en het team te waarborgen. We staan hier volledig achter, gezondheid staat op nummer 1. Hopelijk kunnen we u snel weer verwelkomen in goede gezondheid! Iedereen veel sterkte gewenst & wees lief voor elkaar!

Afhalen is wel mogelijk, klik hier voor meer informatie.

💕

Team Oesterproeverij Pekaar