Oesters, mosselen, kreeft en meer… Voor ieder wat wils!

In onze proeverij serveren we Zeeuwse oesters uit eigen kweek. Zeeuwse Creuses uit de Oosterschelde en Grevelingen, en Zeeuwse Platte oesters uit de Grevelingen die rechtstreeks uit het water komen nadat u ze heeft besteld. We hebben in totaal 6 verschillende soorten oesters, 3 naturel en 3 bereid. Leuke tip om ze allemaal te proeven!

Op onze menukaart vindt u ook andere Zeeuwse streekproducten, zoals mosselen en Oosterscheldekreeft. Maar ook voor garnalenkroketten, warm gerookte zalm, tataki van tonijn en zalm bent u bij ons op het juiste adres!

Geen visliefhebber? Dan kunt u kiezen uit een tosti, panini of kaaskroketten. En natuurlijk hebben we heerlijke Zeeuwse desserts waar u mee kunt afsluiten. Geniet van de meest verse streekproducten met mooie wijnen op onze geweldige locatie. Bekijk ons menu!

Het Zeeuwse oesterseizoen loopt ongeveer vanaf september t/m eind mei.

I.v.m. de huidige lockdown zijn wij opnieuw genoodzaakt onze deuren te sluiten t/m 14 januari. Natuurlijk zijn we wel geopend voor het afhalen van onze verse producten! Bekijk onze afhaallijst. Ook hebben we een “ready to eat” take away om direct te nuttigen: verse broodjes, vers opengestoken oesters, soepje, lekkers voor bij de koffie.. van harte welkom!

Team Oesterproeverij Pekaar